Scalable Capital start een speciale promotie: Ontvang nu 4 procent rente op Prime+/Prime gratis bij het openen van een beleggingsrekening! En tot €50 bonus. De actie is voor nieuwe klanten en bestaande Free gebruikers.

Scalable actie aanbieding

Iedereen kan beginnen met beleggen zonder maandelijkse kosten door een Scalable FREE Broker account te openen. Echter, voor gebruikers die actiever willen handelen en hoge handelskosten willen vermijden, biedt Scalable het PRIME Broker abonnement aan. Voor slechts €2,99 per maand kun je handelen zonder kosten per transactie – op 7.000+ aandelen, 1.800+ ETF’s, 2.000+ fondsen en meer!

Gebruikers profiteren nu van maar liefst 4% rente op saldo p/j tot maximaal €1.000.000 gedurende 4 maanden, daarna 2,6% tot €100.000. Dus beleggers kunnen de Scalable PRIME+ broker gebruiken en handelen zonder orderkosten. Geen extra maandelijkse kosten. Geen transactiekosten. En nu ook tot €50 bonus!

scalable capital actie

Scalable actie december: Ontvang Prime+ / Prime met 4% rente p.j. en tot €50 bonus

Deze actie is voor alle nieuwe (en bestaande FREE gebruikers die upgraden naar Prime+) Nederlandse klanten die zich aanmelden voor de Scalable PRIME Broker. Voor de volledige voorwaarden van de incentive, bekijk onze website.

Voor een volledig overzicht van de prijzen van het PRIME Broker abonnement en waarom het een geweldig pakket is voor actievere handelaren, bekijk de prijstabel hier.

Over Scalable

Scalable Capital is een onafhankelijke aanbieder van beleggingsdiensten met een focus op brokerage. Scalable werkt samen met ING op het gebied van vermogensbeheer in Duitsland. Sinds 2022 is Scalable ook actief in Nederland en is het mogelijk voor iedereen om belegger te worden in aandelen, ETFs en Crypto. De broker is opgericht in 2014 en gevestigd in Duitsland. Ze hebben vestigingen in München, Berlijn en Londen. Momenteel zijn ze actief in meerdere Europese steden zoals Duitsland, Oostenrijk, Spanje, Frankrijk, Italië en Nederland. Er werken inmiddels 400 mensen. 600.000 klanten gingen je inmiddels voor. Scalable heeft meer dan 10 miljard euro onder beheer. Investeerders zijn o.a. BlackRock, Tencent, Holtzbrinck Ventures, Tengelmann Ventures.

Veilig en vertouwd

De effecten worden bewaard bij een Duitse depotbank. Als instelling voor financiële dienstverlening is SC niet gemachtigd bezit of eigendom van de activa van de klant te verkrijgen. De tegoeden van de klant worden in bewaring gegeven bij de partnerbank(en) van Scalable Capital. In geval van insolventie van Scalable Capital GmbH vallen de activa van de klant die op de bewaarrekening staan daarom niet in de insolventiesfeer van Scalable Capital GmbH.

In geval van insolventie van de partnerbank wordt je bewaarrekening beschermd door de wettelijke depositobescherming van het Compensatiestelsel van Duitse Banken (Entschädigungseinrichtung deutsche Banken) tot een depotbedrag van 100.000 euro.

Registreer gratis

Disclaimer: Beleggen kent risico’s. Je kunt je inleg (deels) verliezen

 

Top