We hebben een nieuwe campagne in het finance segment. We hebben het over DENA, een crowdlending platform waar je kunt investeren in vastgoed in de Balkan. In dit artikel onze DENA Invest review en ervaringen.

Wie is DENA Invest?

DENA Invest is een nieuw vastgoed crowdlending platform uit Kosovo. Het voordeel van DENA Invest is de exclusieve bestemming voor investeringen in vastgoed op de Balkan. Je zal er misschien niet zo snel aan denken, maar de Balkanlanden (Kroatië, Slovenië, Bosnië, Bulgarije, Roemenië, Kosovo, Albanië, Noord-Macedonië, Servië en Montenegro) hebben een levendige vastgoedmarkt met een snelle economische ontwikkeling.

Hoe werkt het?

DENA Invest is het PropTech bedrijf dat mensen uit heel Europa in staat stelt om te investeren in vastgoed vanaf slechts 50 Euro. Dit is mogelijk dankzij geavanceerde technologie die het verzamelen en beheren van fondsen van een groot aantal investeerders vergemakkelijkt. Hoewel crowdlending geen nieuw fenomeen is, is crowdlending in de Balkan nog steeds een onbenutte kans.

Waarom de Balkan?

Na enkele decennia van stagnatie maken alle Balkanlanden eindelijk groei door dankzij EU-vriendelijk beleid. Slovenië is sinds 2004 lid van de EU, Bulgarije en Roemenië zijn in 2007 tot de unie toegetreden en Kroatië in 2013.

Snelle verstedelijking is een van de drijvende krachten achter de toenemende vraag naar onroerend goed in de hoofdsteden van de Balkanstaten.

DENA Invest review en ervaringen

Uit onze DENA Invest review komt het volgende naar voren.

Veilige investering

De meeste ontwikkelingsprojecten van DenaInvest Real Estate worden geleverd met onderpand. Investeren via Dena Invest kan dus als veilig worden bestempeld.

Autoinvest

Met de DenaInvest Auto-Invest-functie kun je jouw individuele investeringsstrategie creëren.

Exclusieve toegang tot de Balkanmarkt

DenaInvest is een belangrijke speler in de Balkanregio en biedt een exclusieve kans om daar te investeren in snelgroeiende vastgoedprojecten. Via Dena Invest heb je exclusief toegang tot de Balkanmarkt.

Waarom investeren in DENA?

DENA INVEST is een team van professionals die in verschillende zakelijke gebieden in Kosovo en in het buitenland hebben gewerkt en de lokale markt door en door kennen. Ze zijn vertrouwde partners in de veelbelovende en exotische vastgoedmarkt.

Missie: de groei van de vastgoedmarkt op de Balkan faciliteren door de Europese investeerder premiumrendement te bieden

Visie: de ontwikkelingskloof tussen de Balkan en de EU wegwerken

Waarden: Transparantie is de kernwaarde van DENA INVEST. Ze nemen de due diligence-procedures zeer serieus en vertellen investeerders zoveel mogelijk details over de projecten, kredietafnemers en de lokale markt.

Starten met investeren

  1. Maak je account aan. Creëer je DenaInvest-account in minder dan 5 minuten.
  2. Verifieer je identiteit met partner Ondato in minder dan 10 minuten
  3. Stort geld en kies je investeerders strategie
  4. Verdien een maandelijks passief inkomen tot 16% rendement.

Disclaimer: Beleggen kent risico’s. Je kunt je inleg (deels) verliezen

Top