We hebben weer een nieuwe campagne in het finance segment, NAGA.
NAGA is een snel groeiend sociaal handelsplatform in Europa met meer dan 600.000 klanten uit 120 landen. Met NAGA kun je investeren in Amazon, EUR/GBP, Brent Oil en Bitcoin – en dit allemaal vanuit één account. In dit artikel onze NAGA review en ervaringen.

Wat is NAGA

NAGA is opgericht in 2015 en is in beginsel een fintech-bedrijf dat zich richt op een revolutie in de wereld door financiële technologie te decentraliseren en toegang te bieden tot de beste markt-tools voor iedereen over de hele wereld. Het team werkt onvermoeibaar om de technologie, middelen en ondersteuning te bieden aan elke handelaar die zelfverzekerde handelsbeslissingen moet nemen. Het bedrijf is gevestigd in Limassol op Cyprus. Er werken volgens Linkedin tussen de 51 en 200 medewerkers.

Naga review 2023_ervaringen_de-website
TEAM NAGA – handelsplatform

NAGA review en ervaringen

NAGA maakt het voor investeerders mogelijk om handelsposities van de beste topbeleggers in real-time te kopiëren. Topbeleggers ontvangen commissies per gekopieerde transacties en kopieerders ontvangen real-time meldingen van positiewijzigingen en winsten. Bovendien krijg je ook de NAGA Prepaid Mastercard, die rechtstreeks gekoppeld is aan het account van de klant.

Qua aanbod zit het bij dit handelshuis wel goed. NAGA biedt meer dan 800 instrumenten aan op 14 beurzen. Cryptovaluta’s, aandelen (gratis), CFD’s, cryptovaluta CFD’s, grondstoffen, indices, ETF’s, valuta’s.

Een van de kernfuncties van NAGA zijn cryptocurrencies. Gebruikers bij NAGA hebben de mogelijkheid om meer dan 10 cryptocurrencies te kopen, verkopen, opslaan en verhandelen, met behulp van de eigen NAGA Wallet en NAGA Exchange.

NAGA wordt door gebruikers beoordeeld met uitstekend via Trustpilot.

NAGA wordt beoordeeld met 4.4 uit 5 o.b.v 644 reviews.

Voordelen van het NAGA handelsplatform

  • Kopieer de transacties van topbeleggers
  • Gebruik je handelsfondsen rechtstreeks vanuit NAGA Mastercard
  • Bijzonder lage handelskosten voor alle +800 markten
  • Multi-valuta account: 5 valuta’s (USD/EUR/GBP/PLN/CHF) of 4 crypto-gebaseerde accounts voor alle soorten beleggers

Conclusie: NAGA review

Als je op zoek bent naar een innovatief handelsplatform met uitgebreide handelsmogelijkheden en goede ervaring door gebruikers ben je bij NAGA aan het juiste adres. De kopieer functie van topbeleggers is een interessante feature om te ontdekken als je resultaat wilt behalen. Wanneer je alleen voor aandelen kiest handel je gratis zonder fee.

Open hier een account en start met investeren. Het is overigens ook mogelijk te handelen via een demo account om zo wegwijs te worden op het platform.

Disclaimer: Beleggen kent risico’s. Je kunt je inleg (deels) verliezen.

Handel verantwoord: CFD’s zijn complexe instrumenten en lopen een hoog risico om snel geld te verliezen als gevolg van hefboomwerking. 75,43% van de particuliere beleggers verliest geld bij het handelen in CFD’s bij deze aanbieder. Je moet overwegen of je begrijpt hoe CFD’s werken en of je het zich kunt veroorloven het hoge risico te lopen je geld te verliezen.

Top